Jūras Duo

Jie visada kartu – Matas ir Paulina. Tarptautiniu mastu įvertinti Lietuvos vestuvių fotografai. Jų fotografija laimėjo pirmą vietą „Best Baltic Wedding Photograph 2012“ konkurse, o fotografai yra tarptautinės „Fearless Photographers“ draugijos nariai.

Fotografavimas – tai Mato ir Paulinos kartu atrastas hobis. Jie abu paliko darbus finansų ir marketingo srityse ir ėmėsi fotogafijos nuo nulio. Atsidavę mokymuisi, tobulėjimui ir  daug fotografuodami, klientų vertinimo ir tarptautinio pripažinimo partneriai pasiekė per tris metus.

Per savo karjerą fotografų pora yra susitikusi virš 100 daugiau ar mažiau įnoringų nuotakų, jaunikių, jų vedybų planuotojų, susidūrė su skirtingais jų skoniais ir pageidavimais. Jaunųjų vizijas fotografams teko įgyvendinti Lietuvoje, Italijoje, Prancūzijoje, Anglijoje.

Apie vestuvių fotografiją Matas ir Paulina žino tiek, kad patys gali dalintis vertingais patarimais su einančiais tuo pačiu keliu. Jie jau dėstė vestuvių fotografijos kursą Vilniaus Dizaino Kolegijoje.

Matas ir Paulina yra sėkmingas pavyzdys, kaip investavus į mokymąsi iš profesionalų galima greičiau pasiekti rezultatų, nei viską bandant išsiaiškinti patiems. Abu jie ėjo šiuo keliu – dalyvavo mokymuose ir seminaruose pas garsiausius pasaulio vestuvių fotografus: Joe Buissink, David Becksted, Roberto Valenzuela, Jerry Ghionis ir kitus.