Tomas Kauneckas

SNAP įkūrėjas, žymus Lietuvos mados ir reklamos fotografas. Fotografijai atsidavęs jau 20 metų. T. Kauneckas turi patirties visuose fotografijos žanruose - dar mokykloje besimokydamas pradėjo nuo vestuvių fotografijos, kurią iki šiol myli ir net šiandien imasi tokių užsakymų.

Vėliau, iš Vilkaviškio atvykęs į Vilnių, T. Kauneckas pradėjo fotografuoti žiniasklaidai. Jį savo nariu asignavo pasaulinės agentūros „Corbis” ir „Getty images”. Vėliau jis fotografavo populiariems glamūriniams mados žurnalams - „Ieva”, „Moteris”, buvo mėnesinio verslo žurnalo „Versus” meno redaktoriumi.

2004 metais fotografas su draugu įkūrė fotostudiją „Ciklopas”, kurios kokybiška komercinė fotoprodukcija tapo viena geidžiamiausių Baltijos šalyse.

Save T. Kauneckas vadina pop menininku, o jo braižas ryškiausiai atsiskleidė keliose asmeninėse parodose, kurios buvo eksponuojamos Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Rusijoje, Gruzijoje, Azerbaidžiane. („Mados metamarfozės”, 2005m.; „Įkalinti drabužiai“, 2007m.; „2039-ieji“, 2008m.; „Nežaisk su vandeniu“, 2009m.)