Ls / Ps INDIVIDUALŪS KURSAI / 2 SAVAITES

Dėstytojas: Alina Skripkienė
Data: 2017 / 02 / 02 Laikas: 12:12 val
Vieta: Vilnius

INDIVIDUALŪS KURSAI
Jei esate pasimetęs retušo subtilybėse, jei nežinote ar Jūsų nuotraukų retušas pakankamai geras ar tiesiog norite padirbėti ties savo nuotraukomis su profesionalu-šis pasiūlymas kaip tik Jums!
Šie kursai skirti pradedantiems ir pažengusiems fotografams, kuriuos domina nuotraukų redavimas. Kurso metu individualiai dirbsite su profesionaliu retušuotoju, kuris jums padės įžvelgti klaidas jūsų nuotraukų redagavime, patars kaip efektyviai gauti maksimaliai geriausią rezultatą. Galėsite užduoti Jums rūpimus klausimus arba dirbti pagal parengtą ir suderintą iš anksto programą.


KURSŲ APRAŠYMAS:
kursus sudaro:
● 3 valandų individualus susitikimas, kurio metu aptarsite savo portfolio su dėstytoju. Išsiaiškinsite, kokias klaidas darote ir kokiomis priemonėmis reiktų jas taisyti. Išmoksite, kaip retušuoti subtiliai ir pajausti ribą.
● Tolimesniam mokymuisi išsirinksite dvi nuotraukas iš savo asmeninio albumo arba dėstyto siūlomų nuotraukų, kurias retušuosite sekančias dvi savaites.
● Pirmąją savaitę dirbsite su portreto nuotrauka. Pagal dėstytojo instrukcijas retušuosite namuose laisvu laiku. Savo variantą pateiksite dėstytojui savaitės viduryje nuotoliniu būdu www.2comments.com svetainėje, kurioje dėstytojas Jums paliks komentarus, ką dar turėtumėte patobulinti, kokias priemones išbandyti, kad rezultatas taptų dar geresnis.
Savaitės pabaigoje dėstytojui pateiksite galutinį spalvotos ir nespalvotos retušuotos nuotraukos variantą.
● Antrąją savaitę mokysitės retušuoti žmones visu ūgiu, pakeisti ir retušuoti aplinką. Pagal dėstytojo instrukcijas retušuosite namuose laisvu laiku. Savo variantą pateiksite dėstytojui viduryje savaitės nuotoliniu būdu www.2comments.com svetainėje, kurioje dėstytojas Jums paliks komentarus, ka dar turėtumėte patobulinti, kokias priemones išbandyti, kad rezultatas taptų dar geresnis. Savaitės pabaigoje dėstytojui pateiksite galutinį spalvotos ir nespalvotos retušuotos nuotraukos variantą. Atlikus abi nuotraukas, destytojas apibendrins Jūsų darbą, patars kur dar turėtumėte patobulėti ar labiau atkreipti dėmesį retušuojant savo nuotraukas.

DĖSTYTOJOS DARBAI


Kaina: 153.00 EUR
Rezervacijos kaina: 18.36 EUR
Trukmė: 5 val. 0 min.
Laisvų vietų skaičius: 9
REZERVUOTI BILIETĄ